Werkvoorbereider - Ateliermedewerker
Referenties

Jouw verantwoordelijkheden

Je werkt in ons atelier als werkvoorbereider voor metalen constructies. Je kan zelf je materiaal uitkiezen op basis van stuktekeningen, je tekent je stukken af, zaagt op maat, boort gaten, ed.

Je kan bij voorkeur ook werken met CNC-gestuurde machines; plasmabranden en-plooien van materialen, ...

Daarnaast help je mee als allround medewerker in het atelier: leveranciers ontvangen en helpen lossen van vrachtwagens met de rolbrug, voorbereiden en schilderen van materialen, werken met de plaatschaar en plooibank en allerlei diverse werken in het atelier.

Je rapporteert rechtstreeks aan de atelierverantwoordelijke.

Jouw profiel

Je hebt ervaring als werkvoorbereider van metalen constructies. Je kan planlezen, werken met zaagmachine, (kolom) boormachine, plooibank, plaatschaar en andere (computergestuurde) machines die gangbaar zijn in een constructie-atelier. Attesten zoals VCA, rolbrug en heftruck zijn een pluspunt en indien je ook nog kan lassen, is dat zeker een extra troef. Grondige kennis van het Nederlands is verplicht. Je ben initiatiefrijk en positief ingesteld. Je bent ondersteunend met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Je sterktes situeren zich op het vlak van je zin voor nauwkeurigheid, je dynamisme en je vastberadenheid. Je beschikt over een gezonde dosis integriteit/discretie en kan heel zelfstandig werken

Ons aanbod

Een dynamische voltijdse functie binnen een enthousiast team.

Een aantrekkelijk salaris, verder aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ...)

Een professionele en stabiele werkomgeving waar collegialiteit centraal staat.

Hoe solliciteren?

  • via e-mail: stephanie@firmastaelens.be
  • per brief: Firma Staelens – t.a.v. Stephanie Meesdom – Aven Ackers 3 – 9130 Verrebroek

 

Wij behandelen elke kandidatuur strikt vertrouwelijk. Vinden we niet meteen een passende functie, dan bewaren we jouw profiel en nemen we eventueel later contact op.

Openstaande vacatures

Lasser/Monteur

Je wordt ingezet in ons atelier te Verrebroek voor het half-automaat lassen van metalen constructies. Daarnaast kan het zijn dat je sporadisch de in ons atelier opgemaakte stukken gaat plaatsen op diverse werven.

Atelier
Werkvoorbereider - Ateliermedewerker

Voor in ons atelier te Verrebroek zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider met kennis van CNC-gestuurde machines.

Atelier
Monteur Staalconstructies

Ons team monteurs is op zoek naar een nieuwe collega voor het plaatsen van staalconstructies bij diverse toonaangevende klanten.

Montage
Meewerkend ploegbaas montage

Firma Staelens zoekt een ervaren ploegbaas, die samen met een team enthousiaste collega's de in ons atelier opgemaakte stukken gaat plaatsen op diverse werven.

Montage