EN 1090 FPC 2+

Allround metaalconstructie
Staelens is gespecialiseerd in allround metaalconstructie voor bedrijven uit de petrochemische-, farmaceutische- en voedingssector. U kunt bij ons terecht voor allerlei constructiewerken in staal of inox: van de ombouw van productielijnen over trappen, werkvloeren, bordessen en leuningen tot buizenbruggen en verhuisinstallaties.

Montage ter plaatse
Voor montagewerken ter plaatse kunt u beroep doen op onze deskundige monteurs. Zij zorgen voor een uiterst snelle en precieze montage, waarbij het productieproces zo min mogelijk wordt gestoord. Uiteraard staan zij steeds paraat voor onderhouds- en herstellingswerken in installaties en aan productielijnen. Ze volgen nauwgezet shutdowns en revisies op en nemen ook verhuizingen en verbouwingen volledig voor hun rekening.

Eigen atelier
Ons eigen atelier, vlakbij de Antwerpse Haven, is een veilige en moderne werkplaats, uitgerust met up-to-date machines voor diverse werkzaamheden. Onze gekwalificeerde lassers en samenstellers zorgen voor een bijzonder hoge efficiëntiegraad. Bovendien werken ze steeds volgens de strengste veiligheidsregels en de lasnormen EN 1090 en executieklasse 2.

Technische transformaties
Tot slot zijn we bij Staelens ook sterk in technische transformaties. Steeds meer bedrijven, die hun huidige situatie in stand willen houden of verbeteren, kloppen bij ons aan. Wij denken met hen mee, kijken wat beter kan en zorgen voor een vakkundige en kostenefficiënte transformatie die resulteert in een optimaal productieproces.

Benieuwd? Bekijk dan zeker onze referenties!
Interesse in onze diensten? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!